You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Kreatív Anyák napi fotó ötletek

Anyák napja alkalmából olyan kreatív és könnyen elkészíthető fényképes ajándék ötleteket gyűjtöttünk össze, melyekkel egész biztosan egyszerre örömkönnyeket és mosolyt csalsz majd szeretteid szemébe! Fényképet ajándékozni örök emlék és csodaszép ajándék!

2023. 05. 03.

1# Több generáció

Igazi kincset érő ajándék egy olyan fotó, amelyen több generáció is egyszerre szerepel. Szerencsések azok, akiknek megadatik, hogy déd- vagy nagyszüleikkel, szüleikkel, gyermekeikkel és unokáikkal egy képen szerepelhetnek!

2# Összeillő szett

Kedves emlék, ha hasonló színű és stílusú ruhába bújik anyuka és gyermek. Egységet és szeretetet sugároz, a választott ruha stílusától függően pedig lehet letisztult vagy épp vicces képet készíteni.

3# Sziluett

A sziluett fotózással nagyszerűen lehet érzelmeket és hangulatot közvetíteni. A sziluett az egyszerűség és a háttértörténet egyfajta kombinációja, amely megdolgoztatja a képzeletet.

4# Fekete-fehér

A fekete-fehér fotó soha nem megy ki a divatból! Az erőteljes tartalmi mondanivaló a lényeges, a színek nélküli, letisztult fekete-fehér fénykép világa sokszor lehet kifejezőbb, mint a színesé.

5# Együtt a konyhában

A gyerekek imádnak együtt sütni-főzni. Igazán mókás képek készíthetőek egy közös sütemény elkészítése során!

6# Készülődés

Készüljetek el együtt! A lányok imádnak az anyukák dolgai között kutatgatni, ékszereket, ruhát, magas sarkú cipőt próbálgatni, sminkelni és pózolni.

7# Puszi

Egy puszi az arcra a legegyszerűbb és legőszintébb kifejezésmódja a szeretetnek. Könnyen elkészíthető a felvétel, hisz semmilyen kiegészítő kellék használatára nincs szükség. Hatásosabb a kép, ha letisztult a háttér!

8# Vicces arcok

Nem kell mindig komoly, előre megkomponált képeket készíteni, egy jól elcsípett grimasz vagy mozdulat kedves emlék és megmosolyogtat mindenkit aki csak a képre néz.

9# Ágyban

Szeretetteljes, szorosan összebújós pillanatokat lehet megörökíteni az ágyban akár felül nézetből, szem magasságból az ágy mellől vagy akár a takaró alatt!

10# Virág

A legklasszikusabb kiegészítővel egy szál vagy egy csokor virággal emlékezetes és bensőséges pillanatot lehet megörökíteni.

share

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Amennyiben hozzájárul használatukhoz, ezek segítségével mérjük és elemezzük a honlap használatát.
Információ & Beállítások

Elfogadom